vanløse.klinik-kbh.dk: Klinik i Toftøjevej

Klinik i Toftøjevej

Toftøjevej, tidligere kaldt Vanløse Gade gør det nemt at komme til byen med de masser af transportmuligheder. Derudover har vejen gode betingelser for familier med børn. Vejen ligger tæt på vuggestuer, børnehave, skole og idrætspark. Med bil kan der køres til Rådhuspladsen på ca. 11 minutter. På vejen err Damhusengen og Damhussøen som lige i baghaven. 

 

 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Jyllingevej