vanløse.klinik-kbh.dk: Klinik i Jyllingevej

Klinik i Jyllingevej

Jyllingevej er tæt på Vanløse Station med bus-, tog- og metroforbindelser med kun 1 kilometer fra vejen. Tæt udsigt til Damhusengen, der sammen med Damhussøen må være Vanløses mest eftertragtede grønne område. Derudover er det også tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Her er de bedste muligheder for ugentlige løbeture, cykelture eller hundeluftning osv. Der er kort afstand til centrum hvor man bl.a. finder Vanløse Bio, specialbutikker og hyggelige cafeer. 

 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.