vanløse.klinik-kbh.dk: Klinik i Vanløse

Klinik i Vanløse


Vanløse er en del af København og ligger mod vest i Københavns Kommune. Kvarteret Grøndal er også en del af Vanløse som grænser op til Frederiksberg og Rødovre. Mellem Vanløse og Rødovre dansker Damhussøen og Damhusengen også en linje, som mod syd grænser op til Valby. I Vanløse er der også en række transportmuligheder, alt fra S-tog stationer til metro-stationer heriblandt Vanløse Station og Islev Station. Metroen i Vanløse er endestation for begge københavnske metrolinjer med en varighed op til andet minut kører linjerne M1 og M2 til Vestamger og Lufthavenen. Metroen kører døgnet rundt, hvilket også gør det nemt for bedre erhvervsdrivende, virksomheder og ikke mindst studerende at komme frem og tilbage. 

I dag er Vanløse også kendt for Jernbane Allé ved Metroen som med Vanløse Torv huser både Vanløse Kulturhus og Bibliotek, Vanløse Biograf, butikker, restauranter og meget mere. 

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.